Buitenschoolse opvang

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Spelenderwijs leren en plezier maken. Dit kan bij onze buitenschoolse opvang. Kies uit een van de drie BSO pakketten. Het BSO Totaal- of Pluspakket ontzorgt met het flexibele opvangtegoed, dat je naar eigen keuze kunt gebruiken voor kinderopvang tijdens de vakantie en op andere onderwijsvrjie dagen.
 

Keuzepakketten buitenschoolse opvang

  • BSO Totaal (52 weken): het hele jaar door na onderwijstijd met uitgebreid opvangtegoed. 
  • BSO Plus (46 weken): na onderwijstijd met opvangtegoed
  • BSO Basis (40 onderwijsweken): alleen na onderwijstijd (onderwijsdagen).

 

Vakantieprogramma

In de vakanties en als er een (extra) dag geen onderwijs is, zijn wij de hele dag open. Dan is er een extra leuk vakantieprogramma voor de kinderen. Je kind komt toch zeker ook? 
 

Voorschoolse opvang

Vroege vogels kunnen voordat de lessen beginnen al eerder op de BSO terecht. Vanaf 7.30 uur staat een gezellig en gezond ontbijt klaar. Daarna is er tijd om te spelen, bij te praten of gewoon rustig een boekje te lezen. Zo beginnen de kinderen ontspannen aan hun dag.

Openingstijden
Onze buitenschoolse opvang is 52 weken per jaar open. Klik hier voor de actuele openingstijden.
 

Goed geregeld met de app

Bij het BSO Totaal- en Pluspakket krijg je een opvangtegoed dat je kunt inzetten in de vakanties en ook voor onderwijsvrije dagen. Met het BSO Totaalpakket kan dat ook op schooldagen. Geen tegoed meer? Of heb je een Basispakket? Ook dan kun je extra dagen boeken. Die worden in dat geval wel apart in rekening gebracht.
 
Je kind aanmelden voor vakantie-opvang of voor een onderwijsvrije dag, een extra dag aanvragen of een dag ruilen? Je regelt dit allemaal zelf met onze handige app. Wij laten zo snel mogelijk weten of er op die dag ook plek is voor je kind. 
 

Aanmeldformulier Kindcentrum Snijders

Cookie instellingen