Over de kinderopvang

De kinderopvang binnen het kindcentrum wordt verzorgd door Kinderopvang Morgen. We zijn het hele jaar open; de buitenschoolse opvang niet alleen na schooltijd, maar ook in de vakanties. 


Openingstijden

Klik hier voor de openingstijden van het kindcentrum.

Contact

070-3077867
e-mail: info@kcsnijders.nl

LRK nummer

Dit nummer heb je nodig voor je kinderopvangtoeslag:
LRK buitenschoolse opvang 191526241.

Downloads

Privacy

Als ouder deel je persoonsgegevens met ons. Deze gegevens zijn nodig om elkaar te kunnen bereiken, je op de hoogte te houden en om goed samen te werken aan de opvang van je kind. Je kunt er dus vanuit gaan dat wij je gegevens veilig opslaan en alleen gebruiken als het echt nodig is. Je privacy en dat van je kind en gezin vinden wij belangrijk. Onze kinderopvang is onderdeel van Kinderopvang Morgen. Daarom is het Morgen privacyreglement van toepassing. Morgen behandelt de (bijzondere) persoonsgegevens van haar klanten en de bezoekers van de websites zorgvuldig en houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

Opmerkingen of klachten

Heb je een idee, opmerking of klacht over de kinderopvang? Laat het ons meteen weten! Neem contact op met het team of de vestigingsmanager kinderopvang. Heb je een opmerking over de organisatie of kom je er samen niet uit? Neem dan contact op met onze afdeling kwaliteit. Wil je meer weten over de klachtenregeling? Klik dan hier.
Goed om te weten: onze kinderopvang is onderdeel van Kinderopvang Morgen en aangesloten bij het Klachtenloket Kinderopvang en de Geschillencommissie Kinderopvang.
Cookie instellingen