Een website en een app

Op de website lees je algemene informatie over het kindcentrum. Alle communicatie naar ouders gebeurt met de basisschool-app. De app neemt na instellen het logo van ons kindcentrum over.  
download in App Storedownload play store


Waarom hebben we dit gedaan?

Er zitten grote voordelen aan de Persoonlijke Inbox. Allereerst hoeven wij hierdoor niet meer te mailen en kan je alles omtrent je kind in de app lezen. Ten tweede kunnen we door middel van de Persoonlijke Inbox privacygevoelige gegevens beter beschermen. Aangezien je een eigen inlog krijgt die je koppelt aan je kind(eren), weten wij voor welke groepen je informatie nodig hebt. Je ontvangt alleen informatie van de groepen die voor jou van toepassing zijn. 
 

Wat moet je hiervoor instellen?

De eerste stap is om de app te downloaden op je telefoon of tablet. Als je de app voor het eerst opent, moet je kindcentrum Snijders selecteren. Zoek op Snijders of op Rijswijk. Het wordt uitgelegd in de video onderaan de pagina. Een aantal onderdelen van de app zijn zonder inlog al te bekijken. 

Om toegang te krijgen tot de Persoonlijke Inbox, moeten wij weten wie je bent. Zodra jouw gegevens zijn verwerkt in ons administratiesysteem, krijg je een mail om een inlog aan te maken. Met deze inlog kan je je aanmelden in de app. Dit doe je door op de button ‘Persoonlijke Inbox’ te klikken. Dan komt er een veld om je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

Heb je geen mail gekregen om een inlog aan te maken of wil je nog een inlog, gebruik dan onderstaand formulier. 

Aparte OuderApp voor kinderopvang

Voor kinderopvangzaken blijft de OuderApp van Konnect het communicatiemiddel. Download de app in Google Play of de App StoreHoe je de OuderApp gebruikt, lees je in de handleiding.


Tip!

In deze video: abonneren op agenda en tijdlijnfunctie
Cookie instellingen