Update coronavirus 6 maart 2020

Update Coronavirus 6 maart 2020
In ons kindcentrum zijn op dit moment géén besmettingen van leerlingen of medewerkers met het coronavirus. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat we extra aandacht besteden aan hygiëne, en dat we alert zijn op gezondheidsklachten van leerlingen en medewerkers. Ook houden we nauw contact met andere organisaties zoals de kinderopvang.
 
We vragen jou als ouder om de gezondheid van je kind goed in de gaten te blijven houden en de adviezen van het RIVM en de GGD op te volgen. We vragen je ook om het kindcentrum op de hoogte te brengen als er sprake van is dat je kind door de GGD getest wordt op het coronavirus.
 
Mocht een leerling of medewerker positief worden getest op het coronavirus, dan zal ons kindcentrum je hiervan direct op de hoogte brengen. We geven dan uiteraard ook aan hoe we handelen en of je kind naar school kan komen. 
 
Op onze website staat de meest actuele informatie over de situatie op onze school. Houd deze dus goed in de gaten. Voor algemene vragen over het coronavirus heeft het RIVM telefoonnummer 0800-1351 opengesteld. 
 
Contactpersonen van ons kindcentrum zijn: 
Ivan Trouwborst en Christine van den Barselaar via:
info@kcsnijders.nl (wordt ook regelmatig buiten schooltijden gecheckt) 
telefonisch tijdens openingstijden: 070 3077867 
 
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
https://www.ggdhaaglanden.nl/coronavirus/coronavirus-1.htm
 
 
 
Cookie instellingen