Rondleiding, kennismaking of inschrijven kinderopvang


Je kunt het aanmeldformulier invullen of mailen naar info@kcsnijders.nl Of bel ons op telefoon 070-3077867.

Procedure onderwijs

Met het formulier kun je je aanmelden voor een rondleiding in het Kindcentrum. Wij vinden het belangrijk dat je eerst een rondleiding hebt gehad, voordat je je kind inschrijft. Als je het formulier invult, nemen wij contact met je op.

Je kunt je kind aanmelden, wanneer je dat wilt. Wettelijk kunnen wij kinderen pas inschrijven bij het bereiken van de leeftijd van 3 jaar. Wij vinden het wel fijn als je je kind eerder bij ons aanmeldt. Je krijgt dan een bevestiging van aanmelding met de opmerking dat je rond de derde verjaardag van je kind de definitieve bevestiging van inschrijving krijgt. 

Als er meer kinderen zijn ingeschreven dan we kunnen plaatsen, dan gelden de volgende voorrangsregels:
  • Broertjes of zusjes van kinderen die reeds op KC Snijders onderwijs volgen of zijn ingeschreven,
  • Kinderen van de aan de school gelieerde kinderopvangorganisatie Kinderopvang Morgen.

Daarna verdelen wij door loting de overgebleven plaatsen via een inschrijfsysteem. Kinderen die in een periode van drie maanden drie jaar zijn geworden, worden op 1 inschrijvingslijst geplaatst. Daaruit volgt een loting. Een vooraf bepaald aantal kinderen wordt dan ingeloot. Dit gebeurt dan vier keer per jaar.

Op dit moment geldt voor Kindcentrum Snijders voor kinderen onder de 3 jaar geen wachtlijst.

Voor kinderen die van een andere school komen kijken we naar de mogelijkheden per groep/leerjaar. Wij kijken of er fysieke plek is (aantal kinderen) en naar de kinderen in de groep. Hierbij kijken wij naar de eventuele zorgleerlingen die al in de groep aanwezig zijn en wat daarin mogelijk is. Op dit moment hebben wij voor na de zomer voor een aantal leerjaren een wachtlijst.
 

Direct inschrijven voor kinderopvang

Voor de voor- en/of buitenschoolse opvang kun je je kind met het aanmeldformulier meteen inschrijven. Je kind moet wel binnen het kindcentrum onderwijs (gaan) volgen.
 

Aanmeldformulier Kindcentrum Snijders

Cookie instellingen